Opinie Naszych Klientów

Opinia

Rated 5 out of 5
6 listopada 2019

Bardzo dobre kurczaki!

Janusz Treskicz

Opinia

Rated 5 out of 5
2 marca 2019

Wspaniała firma, polecam.

Maciej

Drób

Rated 5 out of 5
25 lutego 2019

Smacznie, pysznie i tanio.

Ewelina Konieczko

Tani Drób

Rated 5 out of 5
12 czerwca 2018

Bardzo tanio jak na ten region ;)

Marcin Tyżkiewicz

Udka z kurczaka

Rated 5 out of 5
12 lutego 2018

Super! zamówiłam dla rodziny, bardzo pyszne.

Anna

Opinia

Rated 4 out of 5
12 października 2017

Świeży drób, dobra firma lecz czegoś mi brakowało.

Marcin

Hurtowa sprzedaż

Rated 5 out of 5
7 sierpnia 2016

Zamówiliśmy hurtowo, wszystko świeże, nic dodać nic ująć. Polecam

Poltrans

Polecam serdecznie

Rated 5 out of 5
9 kwietnia 2015

Wszystko świeże i tanie, mega

Włodzimierz

Opinia

Rated 5 out of 5
18 sierpnia 2014

Polecam

Michał

Hurtownia drobiu

Rated 5 out of 5
2 maja 2014

Firm na najwyższym poziomie. Smaczne mięso, a co najważniejsze świeże. Zamówiłam juz 35 kurczaków, zamówię jeszcze więcej. Serdecznie polecam. Profesjonalizm, szybka realizacja i wraz z rodziną delektujemy się najlepszymi kurczakami jakie kiedykolwiek jedliśmy. Pozdrawiam :)

Joanna Admiralczyk

Profesjonalna firma

Rated 5 out of 5
12 listopada 2013

Wszystko na najwyższym poziomie. Pyszne i świeże kurczaki. Naprawde, nie ma nikogo lepszego.

Andrzej

BARDZO ŚWIEŻE KURCZAKI

Rated 5 out of 5
22 maja 2012

Aż sam się zdziwiłem, nie byłem nastawiony na taki efekt. A tu WOW. Kurczaki najwyższej jakości, świeże, czyste, miękkie. Widać, że były przechowywane w specjalnym, dobrze zaopatrzonym miejscu, ponieważ nie wydzielają specyficznego zapachu. Polecam każdego, napewno tu wrócę !!!!

Mateusz Kmiński

DRÓB

Rated 5 out of 5
12 maja 2012

Zamówiliśmy świeże kurczaki hurtem do sklepu. Szczelnie zapakowane i bezpiecznie przetransportowane. Ilość 500 sztuk. Współpraca bez zarzutów. Z pewnością będziemy utrzymywać pozytywny kontakt z KURCZEX.

ZAKŁAD MIĘSNY - BEKON

OPINIA

Rated 5 out of 5
1 kwietnia 2011

Kurczaczki były bardzo dobre. Większość dzieci zjadła z apetytem. Pierwszy raz zamówiliśmy od Państwa drób i napewno wrócimy. Sposób w jaki zostały one nam dostarczone jest niesamowity. Mimo, że jesteśmy tylko przedszkolem, zostaliśmy potraktowani z najwyższymi standardami. Profesjonalna firma, polecamy. Dyrektor przedszkola Nr 1.

PRZEDSZKOLE NR 1

BARDZO DOBRA CENA

Rated 5 out of 5
20 grudnia 2010

Najtańsze ceny. Porównując wszystkie firmy to właśnie w kurczex znajdą państwo najlepszy drób w najtańszej cenie. Świeży, a w dodatku bardzo pyszny. Na pewno będę odwiedzać to miejsce co miesiąc by kupować tutaj zapas kurczaków.

Waldemar Kowalczyk

Firma najlepsza w kraju

Rated 5 out of 5
27 września 2010

Smak kurczaków poprostu zmiata konkurencje :) A do tego jak tanio

Ania

Opinia

Rated 5 out of 5
12 lutego 2009

Zakochałam się w tych kurczakach, tanio smacznie i jeszcze wszystko eko!

Julia Graczyk

Doświadczona firma

Rated 5 out of 5
22 stycznia 2009

Rzadko spotykane tak profesjonalne podejście do klienta. Jestem zadowolony i co najważniejsze najedzony.

Waldemar

Polecam

Rated 5 out of 5
5 września 2008

Firma godna polecenia. Wszystko Śmiga!

Sebastian

Opinia

Rated 5 out of 5
1 kwietnia 2008

Nie ma lepszego dystrybutora kurczaków w Polsce niz KURCZEX. Zamówiłam na imprezę firmową, bardzo dobre kurczaki. Polecam każdemu.

Małgorzata Fiszkiewicz