Opinie Naszych Klientów

Opinia

5,0 rating
6 listopada 2019

Bardzo dobre kurczaki!

Janusz Treskicz

Opinia

5,0 rating
2 marca 2019

Wspaniała firma, polecam.

Maciej

Drób

5,0 rating
25 lutego 2019

Smacznie, pysznie i tanio.

Ewelina Konieczko

Tani Drób

5,0 rating
12 czerwca 2018

Bardzo tanio jak na ten region ;)

Marcin Tyżkiewicz

Udka z kurczaka

5,0 rating
12 lutego 2018

Super! zamówiłam dla rodziny, bardzo pyszne.

Anna

Opinia

4,0 rating
12 października 2017

Świeży drób, dobra firma lecz czegoś mi brakowało.

Marcin

Hurtowa sprzedaż

5,0 rating
7 sierpnia 2016

Zamówiliśmy hurtowo, wszystko świeże, nic dodać nic ująć. Polecam

Poltrans

Polecam serdecznie

5,0 rating
9 kwietnia 2015

Wszystko świeże i tanie, mega

Włodzimierz

Opinia

5,0 rating
18 sierpnia 2014

Polecam

Michał

Hurtownia drobiu

5,0 rating
2 maja 2014

Firm na najwyższym poziomie. Smaczne mięso, a co najważniejsze świeże. Zamówiłam juz 35 kurczaków, zamówię jeszcze więcej. Serdecznie polecam. Profesjonalizm, szybka realizacja i wraz z rodziną delektujemy się najlepszymi kurczakami jakie kiedykolwiek jedliśmy. Pozdrawiam :)

Joanna Admiralczyk

Profesjonalna firma

5,0 rating
12 listopada 2013

Wszystko na najwyższym poziomie. Pyszne i świeże kurczaki. Naprawde, nie ma nikogo lepszego.

Andrzej

BARDZO ŚWIEŻE KURCZAKI

5,0 rating
22 maja 2012

Aż sam się zdziwiłem, nie byłem nastawiony na taki efekt. A tu WOW. Kurczaki najwyższej jakości, świeże, czyste, miękkie. Widać, że były przechowywane w specjalnym, dobrze zaopatrzonym miejscu, ponieważ nie wydzielają specyficznego zapachu. Polecam każdego, napewno tu wrócę !!!!

Mateusz Kmiński

DRÓB

5,0 rating
12 maja 2012

Zamówiliśmy świeże kurczaki hurtem do sklepu. Szczelnie zapakowane i bezpiecznie przetransportowane. Ilość 500 sztuk. Współpraca bez zarzutów. Z pewnością będziemy utrzymywać pozytywny kontakt z KURCZEX.

ZAKŁAD MIĘSNY - BEKON

OPINIA

5,0 rating
1 kwietnia 2011

Kurczaczki były bardzo dobre. Większość dzieci zjadła z apetytem. Pierwszy raz zamówiliśmy od Państwa drób i napewno wrócimy. Sposób w jaki zostały one nam dostarczone jest niesamowity. Mimo, że jesteśmy tylko przedszkolem, zostaliśmy potraktowani z najwyższymi standardami. Profesjonalna firma, polecamy. Dyrektor przedszkola Nr 1.

PRZEDSZKOLE NR 1

BARDZO DOBRA CENA

5,0 rating
20 grudnia 2010

Najtańsze ceny. Porównując wszystkie firmy to właśnie w kurczex znajdą państwo najlepszy drób w najtańszej cenie. Świeży, a w dodatku bardzo pyszny. Na pewno będę odwiedzać to miejsce co miesiąc by kupować tutaj zapas kurczaków.

Waldemar Kowalczyk

Firma najlepsza w kraju

5,0 rating
27 września 2010

Smak kurczaków poprostu zmiata konkurencje :) A do tego jak tanio

Ania

Opinia

5,0 rating
12 lutego 2009

Zakochałam się w tych kurczakach, tanio smacznie i jeszcze wszystko eko!

Julia Graczyk

Doświadczona firma

5,0 rating
22 stycznia 2009

Rzadko spotykane tak profesjonalne podejście do klienta. Jestem zadowolony i co najważniejsze najedzony.

Waldemar

Polecam

5,0 rating
5 września 2008

Firma godna polecenia. Wszystko Śmiga!

Sebastian

Opinia

5,0 rating
1 kwietnia 2008

Nie ma lepszego dystrybutora kurczaków w Polsce niz KURCZEX. Zamówiłam na imprezę firmową, bardzo dobre kurczaki. Polecam każdemu.

Małgorzata Fiszkiewicz